Solero parasols

De parasols van Solero zijn er in vele soorten en maten. Met en zonder verlichting. Voor uw tuin of horecaterras.

Solero parasols zijn op de eerste plaats bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Maar een Solero parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek. Zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond.

Viasol is een select dealer van Solero parasols. U bent bij ons van harte welkom om de Solero parasols en aanverwante producten te zien en te testen. Viasol informeert u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden van Solero parasols.

Hieronder een greep uit een aantal modellen van Solero:

Solero Palestro

solero-parasol-palestro-naturel

Een absoluut topmodel uit de Solero-lijn is de Palestro parasol. Met deze parasol haalt u het maximum van gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een innovatief bedienings-systeem waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten, kantelen en roteren.

De in deze parasol geïntegreerde verlichting kan in twee standen worden gezet. U zit gezellig buiten te kletsen? Kies dan voor de sfeerstand. In deze stand produceren de lampen een weldadig licht waarbij het goed babbelen is. Leest u liever een goed boek? Ook dat kan.Want met één druk op de knop activeert u de leesstand. De middelste lamp wordt dan feller verlicht en u heeft ruim voldoende licht om bij te lezen. Uniek aan de Palestro is bovendien dat de baleinen zélf ook dit sfeervolle licht uitstralen. Een échte blikvanger dus. Maar wel met de nodige allure.

De afmetingen van de parasol zijn 300 bij 300 cm. Een zeer royale maat dus. Die u meer dan voldoende schaduw biedt. En dankzij de trafo schakelaar (op laagspanning) bent u altijd én langdurig van verlichting verzekerd. De Palestro is vervaardigd van stevig materiaal en, evenals de overige modellen, afgewerkt met een zinnenprikkelende, champagnekleurige coating.

Solero Cielo

Solero parasol cielo

Deze zware, vierkante jongen (250 x 250 cm.) geeft u nóg meer verlichting! Het gepatenteerde bedieningssysteem zorgt er namelijk voor dat u met het grootste gemak de parasol kunt openen en sluiten. Tevens kunt u de parasol hiermee héél eenvoudig in verschillende schuine standen zetten. Zónder daarvoor kracht te hoeven gebruiken. De Cielo parasol wordt geleverd met de Solero Accento. Deze parasollamp kan heel eenvoudig op elke parasol worden geklikt. De 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. Of de parasol nu gebruikt wordt tegen de zon of kortstondig de regen weerstaat, de Solero Accento brengt verlichting in de duisternis en geeft elke parasol meer ‘uitstraling’.

De Solero Cielo is goed beschermd: Zowel de binnen- als de buitenkant van het frame is gepoedercoat in een chique champagnekleur. Alle schroeven en bouten zijn uiteraard van RVS. U hebt de keuze uit verschillende doekkleuren. Het doek is van een zware kwaliteit. Elke draad is afzonderlijk gekleurd vóór het weven! Om nog langer plezier aan de Solero Cielo te beleven, ontvangt u van ons een gratis beschermhoes.

De solide voet van de Solero Cielo parasol is voorzien van een ingenieus draaimechanisme. Wanneer u het voetpedaal indrukt, kunt u de parasol heel een-voudig 360 graden roteren. Door het pedaal weer los te laten, vergrendelt u de parasol in de gewenste stand.

Voordelen van Solero Parasols

 • In alle soorten en maten
 • Voor uw tuin of horecaterras
 • Zelfs voor op uw jacht
 • Met groot gemak openen en sluiten
 • Vervaardigd van stevig materiaal
 • Met en zonder verlichting
 • Een Solero parasol biedt u ook beschutting tegen een zomerse bui
 • Solero doeken beschermen u ook tegen de (schadelijke) straling van de zon

Waarom Viasol?

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Ruim assortiment
 • Dealer van toonaangevende fabrikanten
 • Goed en eerlijk advies
 • Uitstekende service

Meer weten? Neem snel contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.