De terrasoverkapping als bescherming tegen weersinvloeden

De Weinor terrasoverkapping is als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld. Waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u kunt daarnaast ook nog in de herfst buiten zitten. U hoeft niet voor iedere regenbui het huis in te vluchten en ook uw tuinmeubelen worden door de weinor terrasoverkapping het hele seizoen uitstekend beschermd. Met weinor kunt u vaker van uw terras gebruik maken.

Weinor biedt de volgende typen terrasoverkappingen:

WeiTop Terrazza

weinor terrasoverkapping terrazza

Al het goede komt van boven? Dat is niet altijd het geval. Om ook bij regen en zelfs bij sneeuw van uw terras te kunnen genieten, zorgt de Weinor kouddak terrasoverkapping WeiTop Terrazza voor perfecte bescherming tegen weersinvloeden. In combinatie met de Weinor zonneschermen WGM Sottezza of WGM 2030 heeft u zo bij zonneschijn een heerlijk schaduwrijk plekje.

Het terrasdak, waarmee het terrasseizoen aanzienlijk verlengd wordt, noemen ze bij weinor WeiTop Terrazza. Ook optisch is dit terrasdak voor uw huis, terras en tuin een verrijking. Bovendien zorgt het met zijn maximale afmetingen van 600 cm (diepte) bij 680 cm (breedte) voor veel extra ruimte en biedt een aangename bescherming voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten. Met zij- en onderbouwelementen kan de Terrazza tot tuinkamer (niet geschikt voor permanent gebruik, daar hij niet geïsoleerd is!) uitgebouwd worden.

WeiTop Carport

weinor weitop carport

Als alles op zijn plaats staat, geeft dat een opgeruimd gevoel. De WeiTop Carport is de ideale parkeerplaats voor de auto. Omdat hij rondom niet gesloten is, kan de lucht circuleren, waardoor vocht verdwijnt en uw auto optimaal tegen corrosie beschermd wordt. Bovendien valt de WeiTop Carport op door zijn fraaie architectonische uitvoering.
Het open alternatief voor de garage noemen we bij Weinor WeiTop Carport. Deze bescherming van uw auto tegen weersinvloeden overtuigt door slimme details. De teruggeplaatste staanders maken het in- en uitrijden bijv. gemakkelijk en zorgen bovendien voor een harmonieus geheel. Het regenwater uit de dakgoten wordt door de beide achterste staanders perfect en onopvallend naar beneden afgevoerd.

WeiTop Plaza

weinor weitop plaza

De terrasoverkapping WeiTop Plaza is een goed doordachte oplossing voor zonwering voor grote terrassen. Omdat terraszonneschermen op grond van hun eigengewicht en de windkracht niet willekeurig groot kunnen zijn, heeft weinor de WeiTop Plaza speciaal als zonnescherm voor grotere terrassen tot ca. 90 qm (tot 20 m breedte en 4,5 m uitval) ontwikkeld. De oplossing voor zonwering voor grotere terrassen noemen ze bij Weinor WeiTop Plaza. Omdat de krachten en belasting optimaal verdeeld zijn, zijn zelfs bij grote schermen maar twee staanders ter ondersteuning nodig. Het verwarmingssysteem Tempura en de lichtbalk Lux zorgen voor extra comfort.

Voordelen van een terrasoverkapping

 • Perfecte bescherming tegen weersinvloeden
 • Terrasseizoen begint eerder
 • Terrasseizoen duurt langer
 • Uw tuinmeubelen worden het hele seizoen uitstekend beschermd
 • Optisch is voor uw huis, terras en tuin een verrijking
 • Veel extra ruimte
 • Extra comfort

Waarom Viasol?

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Eigen showroom
 • Ruim assortiment
 • Dealer van toonaangevende fabrikanten
 • Goed en eerlijk advies
 • Uitstekende service

Meer weten? Neem snel contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.